Home

Woongroep Maastricht

Actueel

2013/2014

Bestuur

Geschiedenis

Uitgangspunten

Actuele gebeurtenissen

 

 

STICHTING WOONGROEP MAASTRICHT

 

Woongroep Maastricht is een stichting die al jarenlang actief is met het opstarten van woongroepen in Maastricht.

 

Het eerste resultaat is bereikt en dit betekent dat er een eerste woonvorm voor 55-plussers voor de Vereniging Woongroep Lindenkruis gebouwd is. De appartementen - sociale woningbouw - en een gemeenschappelijke ruimte worden april 2020 opgeleverd.

 

 

WOONGROEP LINDENKRUIS

 

De locatie, gelegen op de hoek Capucijnenstraat en Lindenkruis in Maastricht, biedt woongelegenheid aan 19 huishoudens. Twaalf twee-kamerwoningen in de huurklasse € 592 en zeven drie-kamer woningen in de huurklasse € 710 (prijspeil 2017)

 

Ieder huishouden is zelfstandig. Tevens is er een ruimte voor de woongroep om gemeenschappelijke initiatieven te ontplooien.

 

De nadruk bij deze woongroep is het hebben van culturele aandacht, nog graag actief willen zijn en zorg voor elkaar. Ook biedt de situering in het centrum van Maastricht ruimschoots mogelijkheden voor de culturele activiteiten. De Markt en het Vrijthof liggen op minder dan 5 minuten lopen en vlakbij is het Frontenpark.

 

Samenwerking

 

Stichting Woongroep Maastricht heeft intensief samen met de woningcorporatie Maasvallei de woningen voor woongroep Lindenkruis gerealiseerd.

 

 

Mocht je interesse hebben voor de Woongroep Lindenkruis dan zijn er nu nog een zeer gering aantal appartementen om je voor aan te melden.

 

 Klik hier voor hoe je aan te melden.

 

23/03/2020

Aanmelden

ng

Via deze link kunt u - indien nodig - om verdere informatie vragen.

E-mailadres: vwl@woongroepmaastricht.nl?subject=Aanmelding Woongroep Lindenkruis&body=Hieronder uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres vermelden.
Graag ook aangeven uw motieven en/of de reden van uw aanmelding%3F
Via vwl@woongroepmaastricht.nl kunt u om verdere informatie vragen.